410753
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Pierwsza polska książka kucharska, czyli o gastronomii narodowej / Mariusz Grabowski. // Gazeta Krakowska. - ISSN 1898-3138. - 2022, nr 217 (17-18 IX), s. 17.
Dokument nadrzędny: Gazeta Krakowska.
Opis zwyczajów kulinarnych przedstawionych w tomie "Compendium Ferculorum, albo zebranie potraw" Stanisława Czarneckiego, wydanym w 1682 roku i wielokrotnie wznawianym.
Strefa uwag:
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Opis zwyczajów kulinarnych przedstawionych w tomie "Compendium Ferculorum, albo zebranie potraw" Stanisława Czarneckiego, wydanym w 1682 roku i wielokrotnie wznawianym.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej