394166
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Babcine przepisy przetrwają dłużej : Na Uniwersytecie Rolniczym powstaje baza dziedzictwa kulinarnego Małopolski / Aleksandra Łabędź. // Dziennik Polski. - 2023, nr 65 (18-19 III), s. 03; // Gazeta Krakowska (Kraków, wyd. A). - 2023, nr 65 (18-19 III), s. 04.
Dokument nadrzędny: Dziennik Polski.
Pracownicy i studenci Uniwersytetu Rolniczego zbierają przepisy kulinarne od gospodyń małopolskich, aby później umieścić je w specjalnej bazie.
Strefa uwag:
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Pracownicy i studenci Uniwersytetu Rolniczego zbierają przepisy kulinarne od gospodyń małopolskich, aby później umieścić je w specjalnej bazie.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej