Sorting
Source
Bibliografia Małopolski
(2)
Form of Work
Książki
(2)
Publikacje naukowe
(1)
Author
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Bartoń Henryk Jan
(1)
Czarnocińska Jolanta (1957- )
(1)
Fołta Maria
(1)
Malec Anna (żywienie)
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Schlegel-Zawadzka Małgorzata (1954- )
(1)
Sikora Tadeusz (1950- )
(1)
Wądołowska Lidia
(1)
Zachwieja Zofia (?-2022)
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
English
(1)
Subject
Odżywianie
(1)
Woda
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Żywność
(1)
Żywność prozdrowotna
(1)
Subject: time
1901-2000
(2)
1989-2000
(2)
2001-
(2)
1945-1989
(1)
Subject: place
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Genre/Form
Materiały konferencyjne
(1)
Praca zbiorowa
(1)
Domain
Medycyna i zdrowie
(1)
Zarządzanie i marketing
(1)
2 results Filter
No cover
Book
In basket
Zawiera m.in.: s. 32-33: Wpływ składu mineralnego wody pitnej w Krakowie na realizację zapotrzebowania ludzi na wybrane makro- i mikropierwiastki - badania pilotowe / Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń, Maria Fołta; s. 123-124: Preferencje produktów zbożowych wśród studentów krakowskich / Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Anna Malec, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Lidia Wądołowska, Jolanta Czarnocińska.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again