Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje naukowe
(1)
Autor
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Bartoń Henryk Jan
(1)
Czarnocińska Jolanta (1957- )
(1)
Fołta Maria
(1)
Malec Anna (żywienie)
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Schlegel-Zawadzka Małgorzata
(1)
Sikora Tadeusz (1950- )
(1)
Wądołowska Lidia
(1)
Zachwieja Zofia (?-2022)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Odżywianie
(1)
Woda
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Żywność
(1)
Żywność prozdrowotna
(1)
Temat: czas
1901-2000
(2)
1989-2000
(2)
2001-
(2)
1945-1989
(1)
Temat: miejsce
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Gatunek
Materiały konferencyjne
(1)
Praca zbiorowa
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
Zarządzanie i marketing
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zawiera m.in.: s. 32-33: Wpływ składu mineralnego wody pitnej w Krakowie na realizację zapotrzebowania ludzi na wybrane makro- i mikropierwiastki - badania pilotowe / Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń, Maria Fołta; s. 123-124: Preferencje produktów zbożowych wśród studentów krakowskich / Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Anna Malec, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Lidia Wądołowska, Jolanta Czarnocińska.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej