Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(2)
Forma i typ
Artykuły
(2)
Autor
Lubecka Anna (1955- )
(1)
Moskal Marta
(1)
Szewczyk Grzegorz
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kucharstwo
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Temat: miejsce
Podhale
(2)
Nowy Targ (woj. małopolskie ; okolice)
(1)
Zakopane (pow. tatrzański ; okolice)
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Tożsamość kulinarna Podhala / Marta Moskal, Grzegorz Szewczyk. // Krakowskie Studia Małopolskie. - Vol. 7, nr 7 (2003), s. 261-273.
Forma i typ
Indeks Lokalizacja:: Kraków WBP
Dokument nadrzędny: Krakowskie Studia Małopolskie.
Streszcz. ang.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
"Oscypekgate" czyli o kulturze i tożsamości kulinarnej Podhala / Anna Lubecka. // Biuletyn Glottodydaktyczny. - Nr 11 (2004), s. 11-27.
Dokument nadrzędny: Biuletyn Glottodydaktyczny.
Bibliogr.
Streszcz. ang.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej