Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(1)
Forma i typ
Artykuły
(1)
Autor
Szromba-Rysowa Zofia (1934-2022)
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Świadomość społeczna
(1)
Temat: miejsce
Podhale
(1)
Zakopane (pow. tatrzański ; okolice)
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Smak potraw w aspekcie tożsamości kulturowej / Zofia Szromba-Rysowa. // Małopolska : regiony, regionalizmy, małe ojczyzny. - [T.] 5 (2003), s. 151-157.
Bibliogr.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej