Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(2)
Forma i typ
Artykuły
(2)
Autor
Flach Jolanta
(1)
Zalot Beata (1967- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Produkt regionalny
(1)
Wielkanoc
(1)
Temat: miejsce
Orawa (kraina historyczna)
(2)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Orawskie specjały / Jolanta Flach. // Tygodnik Podhalański. - 2012, nr 14/15, s. 2.
Forma i typ
Indeks Lokalizacja:: Kraków WBP
Dokument nadrzędny: Tygodnik Podhalański.
Tradycyjny wielkanocny stół na Orawie.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Orawskie specjały zarejestrowane / Beata Zalot. // Tygodnik Podhalański. - 2012, nr 10, s. 10.
Forma i typ
Indeks Lokalizacja:: Kraków WBP
Dokument nadrzędny: Tygodnik Podhalański.
Orawiacy zarejestrowali chleb orawski na liściu kapusty, krzonówkę po orawsku, sałatę po orawsku i orawskie zawijańce weselne.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej