Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(1)
Forma i typ
Artykuły
(1)
Autor
Soboń-Smyk Aleksandra
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Produkt regionalny
(1)
Stowarzyszenie Slow Food Polska
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Małopolska
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Małopolskie wolne jedzenie / Aleksandra Soboń-Smyk. // Kraków (Kraków ; 2004). - 2010, nr 12, s. 29-31, il.
Dokument nadrzędny: Kraków (Kraków ; 2004).
Włoska idea Slow Food zaimplementowana w Polsce w oparciu o małopolskie produkty regionalne.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej