Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(2)
Forma i typ
Artykuły
(2)
Autor
Gatlik Szymon
(1)
Klejbuk-Goździalska Beata
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia regionalna
(2)
Kucharstwo
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Kraków (woj. małopolskie)
(2)
Gatunek
Artykuł publicystyczny
(1)
Artykuł z czasopisma regionalnego i lokalnego
(1)
Artykuł z czasopisma społeczno-kulturalnego
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Kulinaria
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Kulinarne tradycje Krakowa / Beata Klejbuk-Goździalska. // Kraków.pl. - 2013, nr 21 (18 XII), s. 12.
Forma i typ
Indeks Lokalizacja:: Kraków WBP
Dokument nadrzędny: Kraków.pl.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Dokument nadrzędny: Kraków.pl.
Dotyczy projektu Slow Food-CE, który ma pokazać wspólnotę dziedzictwa kulinarnego Europy Środkowej, w którym bierze udział Kraków.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej