Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(1)
Forma i typ
Artykuły
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Autor
Rak Maciej
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dialekty i regionalizmy
(1)
Język polski
(1)
Kulinaria
(1)
Temat: miejsce
Podhale
(1)
Zakopane (pow. tatrzański ; okolice)
(1)
Gatunek
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Dziedzina i ujęcie
Językoznawstwo
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Kulinarne kulturemy - podhalańskie, polskie, słowiańskie : zarys problematyki / Maciej Rak (Wydział Polonistyki. Uniwersytet Jagielloński). W: Polskie kulinaria : aspekty historycznojęzykowe, regionalne i kulturowe / pod redakcją Renaty Przybylskiej i Donaty Ochmann.- Kraków, 2021. - S. 159-173.
Bibliografia na stronach 169-172.
Streszczenie w języku angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej