Form of Work
Artykuły
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Author
Dziedzic Stanisław (1953-2021)
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Domańska, Antonina
(1)
Pisarze polscy
(1)
Subject: time
1801-1900
(1)
1901-1914
(1)
1901-2000
(1)
1914-1918
(1)
Subject: place
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Genre/Form
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z czasopisma bibliologicznego
(1)
Artykuł z czasopisma naukowego
(1)
Biogram
(1)
Domain
Historia
(1)
Literaturoznawstwo
(1)
1 result Filter
No cover
Article
In basket
Autor: Dziedzic Stanisław (1953-2021)
Tytuł: Antonina Domańska : w cieniu literackiej legendy / Stanisław Dziedzic.
Uwaga: Bibliografia na stronie 422.
Uwaga: Streszczenie w języku polskim i angielskim.
Temat: Domańska, Antonina (1853-1917)
Temat: 1801-1900
Temat: 1901-1914
Temat: 1914-1918
Temat: 1901-2000
Temat: Pisarze polscy
Temat: Kraków (woj. małopolskie)
Gatunek, rodzaj, forma: Artykuł z czasopisma bibliologicznego
Gatunek, rodzaj, forma: Artykuł z czasopisma naukowego
Gatunek, rodzaj, forma: Artykuł problemowy
Gatunek, rodzaj, forma: Biogram
Cytata bibliograficzna: // Rocznik Biblioteki Kraków. - 2544-784X. - R. 2 (2018), s. 407-422
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again