Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(3)
Forma i typ
Artykuły
(3)
Autor
Gatlik Szymon
(1)
Kozak Agnieszka
(1)
Soboń-Smyk Aleksandra
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Gastronomia
(3)
Produkt regionalny
(2)
Stowarzyszenie Slow Food Polska
(2)
Rolnictwo
(1)
Slow food
(1)
Wiosna
(1)
Żywność lokalna
(1)
Żywność sezonowa
(1)
Temat: czas
2001-
(3)
Temat: miejsce
Małopolska
(2)
Kraków (woj. małopolskie ; okolice)
(1)
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Gatunek
Artykuł publicystyczny
(1)
Artykuł z czasopisma kulturalnego
(1)
Artykuł z czasopisma regionalnego i lokalnego
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Forma i typ
Indeks Lokalizacja:: Kraków WBP
Dokument nadrzędny: Miasto Kobiet.
Włoska idea Slow Food zaimplementowana w Polsce w oparciu o małopolskie produkty regionalne.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Małopolskie wolne jedzenie / Aleksandra Soboń-Smyk. // Kraków (Kraków ; 2004). - 2010, nr 12, s. 29-31, il.
Dokument nadrzędny: Kraków (Kraków ; 2004).
Włoska idea Slow Food zaimplementowana w Polsce w oparciu o małopolskie produkty regionalne.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Wiosenny smak Krakowa = Springtime Flavours / Szymon Gatlik. // Kraków Culture. - ISSN 2719-9134. - 2022, nr 1, s. 58-61.
Dokument nadrzędny: Kraków Culture.
Tekst równoległy, w języku polskim i angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej