Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(8)
Forma i typ
Artykuły
(8)
Autor
Dworska Ewa
(1)
Dziedzic Łukasz (1977- )
(1)
Fabia Anna
(1)
Kojzar Katarzyna
(1)
Plinta Paweł
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(5)
2000 - 2009
(3)
Kraj wydania
nieznany (pol)
(5)
Polska
(3)
Język
polski
(8)
Temat
Produkt regionalny
(8)
Karp
(2)
Chów zwierząt
(1)
Fundacja Fundusz Współpracy (Warszawa)
(1)
Małopolska Agencja Rozwoju Regionalnego
(1)
Małopolska Lista Produktów Tradycyjnych
(1)
Owca
(1)
Regionalny Ośrodek Kultury Doliny Karpia im. Jana Matejki (Zator)
(1)
Rozwój regionalny
(1)
Ryby
(1)
Urząd Miejski Zator
(1)
Wydział Rozwoju i Promocji Miasta (Urząd Miejski ; Zator)
(1)
Wędliny
(1)
Temat: czas
2001-
(4)
Temat: miejsce
Zator (pow. oświęcimski ; okręg)
(5)
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Limanowa (woj. małopolskie ; okolice)
(1)
Nowy Targ (woj. małopolskie ; okolice)
(1)
Gatunek
Artykuł z czasopisma historycznego
(1)
Artykuł z czasopisma naukowego
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
8 wyników Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Wędzony w occie. // Życie Zatora. - 2011, nr 7 (215), s. 4.
Forma i typ
Dziedzina i ujęcie
Indeks Lokalizacja:: Oświęcim MBP
Dokument nadrzędny: Życie Zatora.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Nasza ryba-hybryda pod ochroną UE / (PLIN) ; fot. Paweł Plinta. // Dziennik Polski. - 2011, nr 144, dod. Dziennik Polski Małopolski Zachodniej, [nr 144], s. B3.
Forma i typ
Dziedzina i ujęcie
Indeks Lokalizacja:: Oświęcim MBP
Dokument nadrzędny: Dziennik Polski.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Dokument nadrzędny: Gazeta Krakowska.
Dot. chęci wpisania na Małopolską Listę Produktów Tradycyjnych tradycyjnie wędzonych wędlin oraz obostrzeń, jakie w tej kwestii ma UE.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Karp na liście / Łukasz Dziedzic. // Życie Zatora. - 2011, nr 4, s. 16-17.
Forma i typ
Dziedzina i ujęcie
Indeks Lokalizacja:: Oświęcim MBP
Dokument nadrzędny: Życie Zatora.
Karp na unijnej liście produktów z chronioną nazwą pochodzenia.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Autor
Forma i typ
Dziedzina i ujęcie
Indeks Lokalizacja:: Kraków WBP
Dokument nadrzędny: Echo Limanowskie.
Dot. produktów pochodzenia owczego: oscypek, bunc, bryndza.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Renesans produktów regionalnych / Ewa Dworska. // Almanach Nowotarski. - Nr 11 (2007), s. 13-34.
Dokument nadrzędny: Almanach Nowotarski.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Karp zatorski wiele znaczy. // Dziennik Polski. - 2011, nr 248, dod. Dziennik Polski Małopolski Zachodniej, [nr 248], s. B1, B5.
Dokument nadrzędny: Dziennik Polski.
Fot. Stowarzyszenie Dolina Karpia.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej