Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(3)
Forma i typ
Artykuły
(2)
Publikacje naukowe
(2)
Książki
(1)
Autor
Kowal Karolina
(2)
Schlegel-Zawadzka Małgorzata
(2)
Bieroń Tomasz (1963- )
(1)
Błaszczyk Ewa (nauki medyczne)
(1)
Błaszczyk-Bębenek Ewa
(1)
Duda-Gryc Marta
(1)
Kolenda Karolina (1982- )
(1)
Kowal Ewa
(1)
Kusek Robert
(1)
Purchla Jacek (1954- )
(1)
Sanetra-Szeliga Joanna (1977- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Dzieci
(1)
Odżywianie
(1)
Uczniowie szkół podstawowych
(1)
Wsie
(1)
Zwyczaje żywieniowe
(1)
Temat: czas
2001-
(2)
Temat: miejsce
Kraków (woj. małopolskie)
(2)
Małopolska
(1)
Polska
(1)
Region śródziemnomorski
(1)
Gatunek
Artykuł z pracy zbiorowej
(2)
Raport z badań
(2)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
Socjologia i społeczeństwo
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Częstotliwość spożycia wybranych produktów i napojów przez dzieci z regionu Małopolski - wyniki wstępne / Ewa Błaszczyk-Bębenek, Karolina Kowal, Małgorzata Schlegel-Zawadzka. [W:] Wpływ żywności i żywienia na zdrowie = Influence of food and nourishment on health / redakcja naukowa Jarosław Chmielewski, Magdalena Florek-Łuszczki, Iwona Stanisławska. - Warszawa, 2017. - S. 147-159.
Bibliografia na stronach: 157-159.
Streszczenie w języku angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej