Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(4)
Forma i typ
Artykuły
(3)
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Autor
Jagielski Paweł
(4)
Żwirska Jaśmina
(4)
Piórecka Beata
(2)
Schlegel-Zawadzka Małgorzata
(2)
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Bajer Małgorzata
(1)
Bartoń Henryk Jan
(1)
Błaszczyk Ewa (nauki medyczne)
(1)
Cieślik Ewa (1949- )
(1)
Fołta Maria
(1)
Kolarzyk Emilia
(1)
Kowal Małgorzata (biologia)
(1)
Markielowska Agnieszka
(1)
Menaszek Elżbieta
(1)
Nowak Barbara (cytobiologia)
(1)
Płonka Małgorzata
(1)
Stalmach Lucjan
(1)
Styczeń Adam
(1)
Suder Agnieszka
(1)
Zachwieja Zofia (?-2022)
(1)
Zadrożna Monika
(1)
Zamorska Lucyna
(1)
Żołnierek Maria
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(3)
angielski
(1)
Temat
Zdrowotność
(2)
Aluminium
(1)
Biochemia
(1)
Collegium Medicum (Uniwersytet Jagielloński)
(1)
Dojrzewanie
(1)
Dzieci
(1)
Dziewczęta
(1)
Internet
(1)
Kobieta ciężarna
(1)
Kultura fizyczna
(1)
Leptyna
(1)
Masa ciała
(1)
Pielęgniarki i pielęgniarze
(1)
Pokwitanie
(1)
Postawa ciała
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Rozwój fizyczny dziecka
(1)
Rozwój fizyczny młodzieży
(1)
Uczniowie
(1)
Uczniowie gimnazjów
(1)
Woda
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Żywność
(1)
Temat: czas
2001-
(3)
Temat: miejsce
Kraków (woj. małopolskie)
(3)
Małopolska
(1)
Powiat myślenicki (woj. małopolskie)
(1)
Województwo małopolskie (1999- )
(1)
Gatunek
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Materiały konferencyjne
(1)
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(3)
Biologia
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Bromatologia i Chemia Toksykologiczna ISSN 0365-9445 t. 37 (2004), supl.)
Bibliogr. przy ref.
Streszcz. ang.
Zawiera m.in.: s. 43-44: Ocena sposobu żywienia oraz wiedzy żywieniowej pielęgniarek z województwa małopolskiego / Beata Piórecka, Agnieszka Markielowska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka; s. 74-75: Zachowania żywieniowe i aktywność fizyczna wśród krakowskich gimnazjalistów / Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Jaśmina Żwirska, Beata Piórecka, Ewa Babicz-Zielińska; s. 81-82: Glin w wodzie pitnej pobranej systemem dwu próbek w domach mieszkańców Krakowa / Henryk J. Bartoń, Zofia Zachwieja, Maria Fołta; s. 82-83: Ocena częstości spożycia wybranych produktów żywnościowych przez rodzące kobiety z terenu Krakowa, Bieszczad i Śląska w latach 1998-2003 / Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Paweł Jagielski, Monika Zadrożna, Maria Żołnierek, Barbara Nowak, Elżbieta Menaszek, Lucyna Zamorska; s. 87-88: Praktyczne możliwości wykorzystania internetu w dydaktyce i popularyzowaniu wiedzy związanej z żywieniem człowieka - doświadczenia własne Collegium Medicum UJ / Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Emilia Kolarzyk, Lucjan Stalmach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej