Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Autor
Dusza Jan
(3)
Firlej Piotr
(3)
Łempa Elżbieta
(3)
Baran Iwona
(1)
Bryndal Jadwiga
(1)
Chrzanowski Wiktor
(1)
Jarzębak Grzegorz
(1)
Kawa Danuta
(1)
Kida Krzysztof
(1)
Kurjaková Eva (1947- )
(1)
Strnál Michal
(1)
Turacová Katarína
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Słowacja
(1)
Język
polski
(3)
Temat
Kuchnia regionalna
(2)
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia słowacka
(1)
Temat: miejsce
Małopolska
(1)
Pogórze Karpackie
(1)
Słowacja
(1)
Województwo małopolskie (1999- )
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej