390330
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zawiera m.in.: s. 57: Historia nauki o środkach spożywczych na Uniwersytecie Jagiellońskim / Paweł Paśko, Joanna Chłopicka, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 58: 50-lecie działalności naukowo-dydaktycznej Zakładu Bromatologii w Krakowie / Joanna Chłopicka, Paweł Paśko, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 135: Stężenie litu w wodach mineralnych oraz w wodach pitnych pobranych w domach mieszkańców Krakowa i obszaru Polski Południowej / Henryk Bartoń, Maria Fołta; s. 165: Pracownia Biopierwiastków - od wczoraj do dziś / Maria Fołta, Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Paweł Zagrodzki, Mirosław Krośniak.
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Uwaga dotycząca cytaty bibliograficznej
Nazwa wydawcy ustalona na podstawie bazy ISBN.
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Zawiera m.in.: s. 57: Historia nauki o środkach spożywczych na Uniwersytecie Jagiellońskim / Paweł Paśko, Joanna Chłopicka, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 58: 50-lecie działalności naukowo-dydaktycznej Zakładu Bromatologii w Krakowie / Joanna Chłopicka, Paweł Paśko, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 135: Stężenie litu w wodach mineralnych oraz w wodach pitnych pobranych w domach mieszkańców Krakowa i obszaru Polski Południowej / Henryk Bartoń, Maria Fołta; s. 165: Pracownia Biopierwiastków - od wczoraj do dziś / Maria Fołta, Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Paweł Zagrodzki, Mirosław Krośniak.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej