Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Autor
Erdmańska-Kolanczyk Sylwia
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Austria
(1)
Język
niemiecki
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Potrawy
(1)
Temat: miejsce
Małopolska
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Polnische Küche : Vielfalt der Regionen / Sylwia Erdmanska-Kolanczyk. - 1. Auflage - Graz ; Stuttgart : Leopold Stocker Verlag, 2024. - 176 stron : ilustracje ; 25 cm.
Źródło opisu: http://data.onb.ac.at/rec/AC17322741, dostęp 06.03.2025.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej