410753
No cover
Book
In basket
Zawiera m.in.: s. 57: Historia nauki o środkach spożywczych na Uniwersytecie Jagiellońskim / Paweł Paśko, Joanna Chłopicka, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 58: 50-lecie działalności naukowo-dydaktycznej Zakładu Bromatologii w Krakowie / Joanna Chłopicka, Paweł Paśko, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 135: Stężenie litu w wodach mineralnych oraz w wodach pitnych pobranych w domach mieszkańców Krakowa i obszaru Polski Południowej / Henryk Bartoń, Maria Fołta; s. 165: Pracownia Biopierwiastków - od wczoraj do dziś / Maria Fołta, Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Paweł Zagrodzki, Mirosław Krośniak.
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Citation/references note
Nazwa wydawcy ustalona na podstawie bazy ISBN.
Summary, etc.
Zawiera m.in.: s. 57: Historia nauki o środkach spożywczych na Uniwersytecie Jagiellońskim / Paweł Paśko, Joanna Chłopicka, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 58: 50-lecie działalności naukowo-dydaktycznej Zakładu Bromatologii w Krakowie / Joanna Chłopicka, Paweł Paśko, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 135: Stężenie litu w wodach mineralnych oraz w wodach pitnych pobranych w domach mieszkańców Krakowa i obszaru Polski Południowej / Henryk Bartoń, Maria Fołta; s. 165: Pracownia Biopierwiastków - od wczoraj do dziś / Maria Fołta, Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Paweł Zagrodzki, Mirosław Krośniak.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again