411245
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Orawskie specjały zarejestrowane / Beata Zalot. // Tygodnik Podhalański. - 2012, nr 10, s. 10.
Forma i typ
Dziedzina i ujęcie
Indeks Lokalizacja:
Kraków WBP
Dokument nadrzędny: Tygodnik Podhalański.
Orawiacy zarejestrowali chleb orawski na liściu kapusty, krzonówkę po orawsku, sałatę po orawsku i orawskie zawijańce weselne.
Strefa uwag:
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Orawiacy zarejestrowali chleb orawski na liściu kapusty, krzonówkę po orawsku, sałatę po orawsku i orawskie zawijańce weselne.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej